Vad kan vi erbjuda?

Vi är av tron att det mesta går att göra överallt. Oavsett om det är en konstresa, trädgårds- eller vinresa, en kosert eller något annat så går det att genomföra i såväl Hjo, som Shanghai eller Davos. Eller någon annanstans. Det är inte destinationen eller den geografiska platsen som bestämmer, det är syftet med researrangemanget. Apropå researrangemang så finns det ett flertal olika konceptlösningar och syften att välja mellan.

 

Konstresor

Resor med tydligt fokus på konst - från klassisk till samtida. Vi arrangerar resor till aktuella utställningar, biennaler, privata samlingar, gallerier och ateljébesök. Vi samarbetar med några av landets mest betydelsefulla museer, stiftelser och konsthallar och kan ofta erbjuda initierade intendenter som expertciceroner.

Konstresor

Musikresor

Här är bredden stor; klassiska toner från Wien eller allsång på Taubespelen, resa med den egna kören eller operaresor till Oslo, Amsterdam, Riga eller New York.

Musikresor

Vinprovarresor

Livets goda i lyxig inramning. Vad sägs om cykling mellan vingårdarna i det fagra Alsace, provning av bubbel i Champagne, gourmetmiddagar i Baskien, matlagningsresor och vinkunniga ciceroner!

Vinprovarresor

Hantverk- och designresor

Resor för er med särskilt intresse för textil, konsthantverk och design. Mässor som Möbelmässan i Milano, Patchwork i Alsace eller årets World Design City.

Hantverk- och designresor

Trädgårdsresor

Inte minst på våren vill många åka till Floriaden, Chelsea Flower Show, IGA/IGS/BUGA eller andra resmål med trädgårdsanknytning.

Trädgårdsresor