Hållbarhet

Vi vill inte vara en del av problemet – BK Travel Solutions vill leva upp till sitt namn och vara just det en del av lösningen på hur vi kan fortsätta att resa hållbart.

Mot ett hållbart resande

Ciceronerna

Viktigt för en lyckad konstresa är den kunniga guiden och konstciceronen. Vi är stolta över att kunna erbjuda konstciceroner och experter som bidrar generöst med sin kunskap.

Presentationer

Varför?

Att se på konst är utvecklande. Det är roligt, tankeväckande och ibland provocerande. Att göra det tillsammans är extra givande. Det föder diskussioner och trevliga samtal. Det är roligt att komma tillbaka till resmål i samband med intressanta, aktuella utställningar. Andra gånger upptäcker man helt nya platser just på grund av ett nytt spännande museum eller en konstmässa. Konst lär oss att se och förstå mer.

Varför BK Travel Solutions?

Bokningsbart

Dessa resor är bokningsbara av såväl grupper, par, individuella gäster som mindre sällskap - välkommen med din bokning! Läs mer på genom att klicka på knappen.

Ressugen?

Resmål

Säkerligen har många av er redan varit på de klassiska resmålen som Europas huvudstäder, både en och två gånger. Men därför är det viktigt för oss att poängtera: Målet med resan är inte alltid resmålet! Vi är proffs på att bedöma om resmålet också överensstämmer med resans mål, dvs. syfte.

Vart?

Kunder

Vi anlitas av allt från mindre, privata intressegrupper till stora vän- och medlemsföreningar kopplade till museer, institutioner och tidskrifter. Våra kunder gillar - precis som vi själva - ordning och reda och att vi tar hand om allt förarbetet, fotarbetet och administrationen.

Nyfiken?

Checklista

En alltför kortfattad förfrågan ger oss sällan rätt underlag för att kunna "träffa mitt i prick".
Ge oss möjlighet att förstå syftet med er resa och en realistisk uppfattning om vad det får kosta. Tänk igenom vår checklista inför din förfrågan.

Hjälp & tips

Brev

Vill du få inspiration genom att läsa något av våra tidigare nyhetsbrev?

Ja tack!

Inspiration

Här kan du ta del av vår kulturbroschyr med tips, idéer och annat läsvärt!

Lästips tack!

Nyhetsbrev

Prenumerera och få de senaste idéerna och koncepten som vi har i kikaren. Få inspiration till nästa resa. Läs om tips och trix och upptäck (om du inte redan gjort det) vilket bra verktyg en resa kan vara för att också knyta nya kontakter!