Vad kan vi erbjuda?

Vi bidrar alltid med en god logistik som gör att ni hinner mycket på resan och kan koncentrera er på konstupplevelserna.

Speciella programpunkter som konstnärsmöten, besök hos gallerister och privata samlare tillsammans med spännande middagar blir höjdpunkter som gör resan unik. BK Travel Solutions skräddarsyr konstresor med alla resans beståndsdelar - och gärna den extra krydda som besök ”bakom kulisserna” kan bidra med. Om ni själva har kontakt med gallerister, andra konstmuseer och konstexperter och vill ha hjälp endast med boende och transport, så hjälper vi till med just det.

• Flyg - vi är auktoriserade IATA-agenter
• Busstransporter – vi har kontakter med bussbolag över hela världen
• Andra transportlösningar som tåg, båt och biljetter till allmänna färdmedel
• Hotell av olika slag från stora kedjehotell till lite mindre boutique-hotell eller enklare boenden. Vi lägger alltid stor omsorg om att välja strategiskt belägna hotell nära besöksmålen för att på så sätt minimera transporterna och öka flexibiliteten på plats.
• Museibesök och gruppbesök på utställningar, konstmässor, konstrundor och uppbokning av kunniga, lokala visningsguider. Skip the line!
• Restauranger – kanske lunchsnacks i påse för att hinna ett konstbesök till? Eller en trerättersmeny med inkluderat dryckespaket! Självfallet är vi noga med att meddela restaurangerna om deltagarna önskar specialkost. Vi väljer gärna genuina restauranger med uttalad närproducerad och ekologisk profil.
• Biljetter till frivilliga arrangemang som konsert, opera eller balett som kan bokas individuellt mot tillägg och inte kräver att hela gruppen måste omfattas.
• Allt administrativt inför resan. Vi tar självfallet hand om individuella bokningar och faktureringar, erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar och kan hantera t.ex. avvikande flyglösningar och önskemål om specialkost.

 

Konstresor

Resor med tydligt fokus på konst - från klassisk till samtida. Vi arrangerar resor till aktuella utställningar, biennaler, privata samlingar, gallerier och ateljébesök. Vi samarbetar med några av landets mest betydelsefulla museer, stiftelser och konsthallar och kan ofta erbjuda initierade intendenter som expertciceroner.

Konstresor

Musikresor

Här är bredden stor; klassiska toner från Wien eller allsång på Taubespelen, resa med den egna kören eller operaresor till Oslo, Amsterdam, Riga eller New York.

Musikresor

Virtuella event

Virtuella event erbjuds genom att kombinera dagens moderna teknik (vid behov via extern IT-partner) med individuella interaktiva och annorlunda happenings och aktiviteter. Hemligheten med lyckade virtuella event är att trigga fler av våra sinnen än syn och hörsel. Med smak, känsel och rörelse blir det en upplevelse på riktigt. Med oss som partner blir allt fiffigt paketerat för att skapa social närvaro och gemenskap men med hälsosam distansering.

Virtuella event

Vinprovarresor

Livets goda i lyxig inramning. Vad sägs om cykling mellan vingårdarna i det fagra Alsace, provning av bubbel i Champagne, gourmetmiddagar i Baskien, matlagningsresor och vinkunniga ciceroner!

Vinprovarresor

Hantverk- och designresor

Resor för er med särskilt intresse för textil, konsthantverk och design. Mässor som Möbelmässan i Milano, Patchwork i Alsace eller årets World Design City.

Hantverk- och designresor

Trädgårdsresor

Inte minst på våren vill många åka till Floriaden, Chelsea Flower Show, IGA/IGS/BUGA eller andra resmål med trädgårdsanknytning.

Trädgårdsresor